• Webhosting

    Webhosting
    Snelle servers

Snelheid

Snelheid wordt vaak gezien als iets dat vanzelfsprekend is. Alleen wanneer er een kink in de kabel zit worden we ongerust. Daarom proberen we op zoveel mogelijk gebieden snel te zijn:

  • Snelle service : Telefonisch zijn we altijd bereikbaar 24/7 ; doordat we relatief klein zijn is het lijntje naar u toe ook korter. Over de mail krijgt u antwoord op dezelfde dag. We willen uw probleem liefst meteen oplossen.

  • Snelle websites: We testen onze sites op snelle laadtijden, en gebruiken de modernste technologieën om hierin te optimaliseren.

  • Snelle logistiek: Het lukt ons om uw domeinnaam binnen een dag geregistreerd en gekoppeld aan het internet te krijgen. Geen lange wachttijden hier. Door ons systeem van gespiegelde servers wordt een site die 'down' is binnen enkele minuten weer gestart op de andere server. oud

  • Snelle wijzigingen: Doordat u zelf kunt inloggen op uw site kunt u snel wijzigen.

Snelheid, site speed, wordt vaak gezien als iets dat vanzelfsprekend is. Alleen wanneer er een kink in de kabel zit worden we ongerust. Daarom proberen we op zoveel mogelijk gebieden snel te zijn

de ruyterstraat 15
2202 KG Noordwijk
Tel 0641520023

info@pictan.nl

ICTWaarborgPICTAN