Scoutcentredelft

Scoutcentredelft

Het Kruithuis is een historisch pand, waarin mogelijkheden voor huur van eenvoudige accommodaties voor maximaal 72 personen en kampeergelegenheid.

Website

Brillenklaar

Brillenklaar

Brillenklaar is een uniek werkend product en is geschikt voor glas en kunststof. Brillenglazen blijven langer schoon (gemiddeld 8 tot 12 dagen) en zullen niet meer condenseren. Regenwater loopt direct van de glazen af. Daarnaast blijft de binnenzijde van autoruiten (vaak vet vanwege de airco, kachel of blower) 6 weken langer schoon en zullen ook niet meer condenseren (bij vochtig weer).

Website

Uitvaartwinkelhaaglanden

Uitvaartwinkelhaaglanden

De Uitvaartwinkel is gevestigd in Leidschendam aan de Damlaan 64 op de hoek van de Oude Trambaan en is geopend van maandag t/m zaterdag tussen 12.00 en 16.00 uur. Buiten deze uren is de Uitvaartwinkel op afspraak te bezoeken.

Website

Voogtgraaftechniek

Voogtgraaftechniek

Het bij de Branchevereniging Ondernemers Begraafplaatsbeheer (BVOB) aangesloten bedrijf Voogt Graaftechniek is al jarenlang een begrip op het gebied van grafdelving en grafruiming. Het levert onder meer diensten bij op- en herbegraving, het her- en verplaatsen van grafzerken, het verwijderen van beplanting en bij het opstellen en schrijven van ruimings- en herinrichtingsplannen.

Website

MS Access

MS Access

MS Access is een gebruiksvriendelijke tool waarin u op een snelle manier databases bouwt. Het programma is voornamelijk doeltreffend voor bedrijven en winkels die veel moeten registreren. Met zo’n database kunt u in uw bedrijf gemakkelijk gegevens beheren en informatie terugvinden. Denk hierbij aan urenregistratie, facturering, rittenregistratie of voorraadbeheer. Uw data wordt automatisch opgeslagen en is beter beveiligd dan ooit. Bovendien kunt u toepassingen eenvoudig delen met collega’s.

Website

Vinyl naar CD

Vinyl naar CD

Wilt u uw oude platen beluisteren op een CD of USB ?

Voor € 11,50

Krijgt u een CD met de afdruk van uw LP

Website

Vandersande

Vandersande

Allround Services

Website

LOS is Legacy Of Santana!

LOS is Legacy Of Santana!

In Mei 2014 is LOS (Legacy of Santana) opgericht op initiatief van Dirk Geers en Rob Pattiwael.   LOS is een groep ervaren muzikanten die een gedeelde passie hebben, de naam van de band zegt het al...Santana... Zijn muzikale fusie tussen Zuid-Amerikaanse Salsa, Samba, Bossa en Rock zijn wereldwijd bekend.   De muziek van Santana leunt op de percussie in combinatie met zijn virtuoze gitaarspel.

Website

Memare

Memare

Wij zijn zeer trots om u een impressie te geven van onze familiegraven/grafmonumenten, budget basiscollectie, Islamitsche grafstenen, urnengraven, urnen en vele andere artikelen om uw dierbare te herdenken. Na het overlijden willen wij onze dierbaren op een speciale manier herinneren in onze gedachten, maar ook op een speciale manier herdenken. Het herdenken kunnen wij, in een bijzonder gedenkteken voor u tot uiting laten komen.

Website

websites

 

de ruyterstraat 15
2202 KG Noordwijk
Tel 0641520023

info@pictan.nl

ICTWaarborgPICTAN