• Webhosting

    Webhosting
    Snelle servers

Security 

Of het nu gaat om een kleine, persoonlijke site, of om een grote zakelijke site, veiligheid is enorm belangrijk, en misschien zelfs wel het allerbelangrijkst. We weten ondertussen dat het noodzakelijk is om uw eigen computer of netwerk te beveiligen tegen aanvallen van buitenaf. Voor een website geldt precies hetzelfde. We willen vreemden buiten de deur houden, gevrijwaard blijven van spam, onze gegevens geheim houden, onze geldstromen naar de juiste personen laten gaan. Onze hosting voorziet daarom in standaard veiligheidsmaatregelen.

  • Wij gebruiken SSL-certificaten die het verkeer tussen een browser en onze webservers versleutelen. U kunt deze beveiliging vaststellen door in uw browser in de adresbalk te kijken. U ziet dan een groen gesloten slotje waarachter “veilig https://” staat.

  • Daarnaast is het regelmatig maken van backups standaard in onze service opgenomen. We bewaren backups op plekken die niet vanuit het internet toegankelijk zijn.

  • Doordat wij onze servers in eigen beheer hebben kunnen wij het onderhoud daarvan ook zelf verzorgen. U moet dan bijv denken aan het updaten van software die op onze servers draait.

  • Desgewenst wordt uw site van een firewall voorzien waardoor ongewenste ip-adressen en hackers geweerd worden.

de ruyterstraat 15
2202 KG Noordwijk
Tel 0641520023

info@pictan.nl

ICTWaarborgPICTAN