delfiade2014-2.jpg

Zonsopgang: 08.07 uur Zonsondergang 18.42 uur

Ook in 2015 weer een DELFIADE.
Tijdens de Herfstvakantie van 17 tot en met 25 oktober organiseert De Delfiade talrijke activiteiten.
In de planning staan feestavonden, de Delfiade markt voor non-profit organisaties, een stadsrondleiding speciaal voor Delf(v)tenaren, school- en studentenactiviteiten, het Delfiade Grand Gala (diner dansant), kinder- en herfstvakantieactiviteiten, denksporttournooien, puzzeltocht, een Delft pub quiz, een open bedrijven dag, de Delftkamp, workshops, verkiezingen van o.a. de leukste Delftse bijnaam, de kanjer van Delft, gezicht op Delft in 2046, jubileumvieringen, modeshow, hondendemonstraties, Nordic Walking, het Delft Pop en Rock Palace, pop up activiteiten, computergamewedstrijden, concerten, kunst en cultuuractiviteiten, culinaire acties, spellenwedstrijden en nog veel meer.
Alle Delf(v)tenaren- zowel individueel of als groep, ieder Delfts bedrijf of elke non-profitorganisatie kunnen meedoen of hun bestaande activiteit inlassen.
Iedereen, die deelneemt aan de Delfiade, kan dit thema gebruiken in zijn presentatie of optreden om het op zijn/ haar manier in te vullen. Maar niets moet.
De verbondenheid blijkt uit de gezamenlijke uitstraling, vanuit de Delftse samenleving op deze dag.
Van welzijn en maatschappelijke organisaties, van cultuur en bedrijfsleven, tot sport en gezondheid.
Optredens en demonstraties worden tijdens de Delfiade onder andere verzorgd door koren, dansgroepen, sportscholen, orkesten etc. Er wordt eveneens een modeshow gehouden.
Op 17 oktober - een presentatie van “De Stadsgids Live” - wordt wederom de bruisende feestdag gevierd in de binnenstad van Delft en zullen de activiteiten zich als een slinger door de stad bewegen.
Uw suggesties zijn natuurlijk van harte welkom.

U kunt zich hier inschrijven